Aký smartfón by ste si kúpili ak by stal 1euro?

Mám pre vás jednu otázku. Aký telefón (smartfón) by ste si kúpili? Aby nás pri výbere neovplyvňovala cena, tak všetky telefóny v ponuke stoja rovnako a to 1 euro. V komentároch môžte uviesť aký telefón by ste si vybrali a čo ovplyvnilo váš výber. Ide o menší prieskum na základe čoho sa ľudia rozhodujú pri výbere telefónu a čo ich ovplyvňuje.


Ďakujem za každú odpoveď :)

12 komentárov:

  1. Nokiu. Strasne sa mi paci windowsacky interface aj design nokie je podareny. okrem toho iphone aj android som uz mal tak preco neskusit nieco nove.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, design môže byť. Osobne mi ale to prostredie veľmi nevyhovuje. Aj keď verím že to môže byť len sila zvyku :)

      Odstrániť
  2. Galaxy S III. Je dnes jednoducho neprekonateľný! So samsungom som bol vždy maximálne spokojný. Po S II je to skvelý nástupca.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež o ňom premýšľam aj keď S2 som nikdy nemal

      Odstrániť
  3. Ja som sa rozhodoval medzi iPhone 4s a Galaxy S3
    Rozhodol som sa pre S3. Nevylucujem ale za prejdem k iPhone5. Len si pockam kym bude cenovo dostupnejsi. Ale S3 ma momentalne vsetko co potrebujem - mozno viac nez potrebujem :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jenoznace Iphone. Tu nie je ocom diskutova!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sraď aj iphone! NOKIA 3310!

      Odstrániť
    2. Nechceš Iphone? Väčšina ľudí čo tvrdia že iphone je predražený smartfón to tvrdia len preto lebo si ho nemôžu dovoliť. To je úbohé. Otázka znie aký telefón by si si vybral ak by stal 1euro. Tak kašlite na cenu a vyberte si taký aký by ste si vybrali nehľadieť na cenu. Iphone5 tu predsa nemá konkurenciu! Ja si ho možno nemôžem dovoliť ale určite by som neváhal ani sekundu. Mám v tom úplne jasno

      Odstrániť
    3. Mňa by to ale zaujímalo prečo práve Iphone

      Odstrániť
  5. Veľa som sa teda nedozvedel :) ale aj tak ďakujem za vaše odpovede. Ja som najprv riešil Samsung S3 alebo Iphone 4S. Momentálen som ale narazil na samsung Note a ten mi veľmi učaroval. Aktuálne to ale bude až v Decembri. Každopádne dám vedieť ako som sa rozhodol a možno bude aj nejaká recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. bude to kusocek paradoxne vzhladom na to ze mam aktualne dva andoridy a plne mi vyhovuju ale hnd prva myslienka uz po precitani titulku bola "vybral by som si iPhone". nie preto ze by som si o nom myslel ze je najlepsi, ani pre to ze by mi andoridy nevyhovovali (prave naopak). vybral by som si ho proste pre to ze ho nemam - pre nic ine. apple ten marketing asi robi fakt dobre. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, tiež ma iphone veľmi láka ale chcem sa vyhnúť výberu len na základe marketingu alebo preto že je to cool.
      Premýšľam nad Samsung Note ale teraz mi začína vadiť jeho veľkosť.

      Odstrániť