Obsahová štruktúra na blog.upbook.sk sa zmení

V marci bude blog.upbook.sk oslavovať svoje prvé narodeniny. Práve na marec plánujem určité zmeny, ktoré by mali prispieť ku skvalitneniu celého blogu. Odkedy vznikol blog.upbook.sk, tak sme sa dosť hľadali. Zopár autorov odišlo a už viac nebudú prispievať. Na druhej strane tu sú ďalší autori, ktorí sa už tešia na písanie nových článkov. Rozhodol som sa, že po roku je čas na určité zmeny.


Tou prvou by mala byť zmena dizajnu a hlavne mám v pláne dopriať webu a jeho čitateľom responzívny dizajn. Ide o dizajn, ktorý sa bude automaticky prispôsobovať vášmu mobilnému zariadeniu. Čiže podstatne ľahšie sa Vám bude čítať obsah blogu na Vašich tabletoch a smartfónoch. 

Pribudnú nový autori článkov. Rozhodol som sa osloviť zopár známejších autorov, ktorí už majú skúsenosti s publikovaním článkov a téma blogu by im mala vyhovovať. Myslím že táto forma spolupráce by mala vyhovovať všetkých trom stranám. Ako autorom, tak aj blogu a samozrejme hlavne čitateľom. 

Zmeníme obsahovú štruktúru blogu. Okrem nového dizajnu a autorov spravíme trocha poriadok v článkoch. Obsah by už mal byť viac konkrétny. Tematicky by mal blog smerovať viac do biznisu. Články sa budú viac venovať viac konkrétnym veciam a postupom. Taktiež pribudne viac rozhovorov s úspešnými ľuďmi.

blog.upbook.sk

Častejšie budeme vyhlasovať súťaže o knihy. Myslím, že čitatelia blogu by sa určite potešili knihám zdarma :) Plánujem teda od marca častejšie súťaže o knihy. V recenziách na knihy budeme samozrejme pokračovať aj naďalej.

Dúfam že tieto zmeny, ak sa vykonajú dobre, tak prinesú aj zaujímavé výsledky. Opäť o rok, si môžme tieto zmeny vyhodnotiť. 

Najbližším cieľom je dosiahnuť návštevnosť 50 až 60000 návštev mesačne. 

Budem rád, ak mi pošlete link na nejakú peknú responzívnu šablónu. Upozorňujem, že blog.upbook.sk fičí na systéme Joomla. Link na šablónu mi môžte postnúť do komentárov pod článok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára