Experti na všetko

Kto sú to "experti na všetko"? Určite ich poznáte! Sú to ľudia čo všetko vedia a všetko vám skritizujú. Sami nepodnikajú ale vedia presne ako by ste mali podnikať vy sám. Sami nikdy neinvestovali ale vedia presne ako by ste to mali robiť vy sám. A ak im náhodou predložíte zaujímavý nápad už na čokoľvek, tak vám v tom memente vymenujú niekoľko dôvodov, prečo to nemá zmysel. 

"Experti na všetko" vedia veľmi dobre že dnes je cena zlata na vrchole a že nemá zmysle doň teraz investovať (to je väčšinový názor), no v dobe, keď bola cena zlata "nízka" o zlate nevedeli vôbec nič. "Experti na všetko" vedia veľmi dobre, aké zlé podnikateľské prostredie máme na Slovensku, a to je dôvod prečo svoj "nápad za milión" nemôžu uskutočniť. 

Vedia vám vymenovať milión výhovoriek, prečo sa niečo nedá a prečo nie sú úspešní. Svet je k ním nespravodliví. Ak by oni boli v politike tak by to tu vyzeral všetko úplne inak. Bohu žiaľ žiadnu politickú stranu nikdy nezaložili. Nemajú na to totiž čas. Venujú sa totiž profesionálne expert-ovaniu do všetkého.

"Experti na všetko" milujú udávať dôvody prečo niečo nefunguje a nebude fungovať a tvária sa pri tom neskutočne inteligentne. Sú ale amatéri v hľadaní riešení! 

Aspoň takto prostredníctvom blogu som si uľavil. Tak čo, poznáte osobne takýchto "expertov na všetko"? :)